Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Dit type van huis fascineert door zijn in het landschap geÔntegreerde architectuur, waardoor vele historische elementen in een door en door modern huis werden overgebracht. De conceptie als woonhuis biedt behalve een mogelijk gebruik als vakantiehuis ook een de kans hiervan een eengezinswoning voor permanent gebruik te maken. Een gefaseerde ontwikkeling is natuurlijk mogelijk. Beide verdiepingen bieden samen een woonoppervlak van meer dan 130 m≤. 
Wij naderen het huis over de veranda, die in Hongaarse huizen bijna al vanzelfsprekend is. Dit ontwerp heeft een veranda met ronde togen, deze het huis pas zijn buitengewone uitstraling. Wij betreden de doorgaand met massieve vloedelen aangeklede woonruimte door de open hal, van het op de rechte kant gelegen woonkamer slechts door een toog gescheiden. Aan de linkerkant zijn de leefkeuken en de eerste slaapkamer verborgen achter twee massief houten deuren. Wonen op één verdieping is hier mogelijk. In de keuken kan een L-vormige keuken en een eethoek plaats vinden, volledig na uw eigen smaak. Vanzelfsprekend kunt u alle moderne apparatuur hier inbouwen, voor voldoende water- en afwateraansluitingen is evengoed gezorgd als voor meer dan genoeg elektrische zekeringen. De slaapkamer op de begane grond biedt natuurlijk zeer grote voordelen voor iedereen, die trappen moet of wil vermijden. Alternatief gebruik is uiteraard ook mogelijk. Voor ons ligt een volledig aangeklede badkamer met douche en toilet. Schenken wij nu ons oogmerk aan de woonkamer. Meteen valt ons de tegelkachel in het oog, hij is in staat het volledige huis met aangename warmte te leveren. Door de rij ramen vóór valt ons blik op het royale, volledig overkapte terras. Deze krijgt een gerieflijk karakter door de doorgaande omheining, maar door de tuinpoorten wordt de doorgang naar de tuin niet geblokkeerd. Als wij voor de houten terrasdeur staan bevindt zich in in de woonkamer op de linkerzijde de trap naar de eerste verdieping, opnieuw in massief hout uitgevoerd.
Laat ons toch een keer naar boven gaan. De trap leidt ons in een hal. Van hieruit kan men de drie slaapkamers op deze verdieping betreden. Ze zijn allemaal licht en vriendelijk gepland en kunnen allemaal als tweepersoonskamers gebruikt worden. De grootst en ruimste kamer grenst aan een royale loggia. De naast de trap liggende deur leidt ons de badkamer in. Behalve wastafel en toilet is hier ook een ligbad gepland.
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.