Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Met het tweede ontwerp is optisch waarschijnlijk het meest Hongaarse van onze huizen. Vooral typisch Hongaarse houtelementen bepalen de verschijning van dit type, daarom past deze architectuur zo uitstekend in het landschap. Afhankelijk van de inrichting vinden hier tussen de twee en zes personen een comfortabel omgeving op een woonoppervlak meer dan 92 m≤. Daarom is dit ontwerp geschikt allebei en als vakantiehuis en als woonhuis.
Het ingangsbereik krijgt zijn gezicht door een portaal, dat aan de klassieke Hongaarse poorten herinnert. Door de voordeur, natuurlijk in massief hout uitgevoerd, betreden wij het leef- en eetbereik geÔntegreerd is. De tegelkachel dient niet alleen als blikvanger, maar fungeert ook als ruimtedeler. De woonkamer wordt gekenmerkt door het feit dat er geen plafond gemonteerd is. De zicht is direct op de met hout afgewerkte dakbalken vrijgegeven, die bij donkerheid opgehelderd worden door vele kleine ingebouwde lichtpuntjes, die een heimelige, rustieke sfeer creŽren. In de openkeuken zijn alle noodzakelijke en wenselijke aansluitingen beschikbaar. Naast de vinden wij de deur naar de optionele garage. Tegenover liggen drie massieve houten deuren en verbergen links en rechts de twee slaapkamers met dezelfde houten vloeren. De achter gelegen kamer geeft meteen toegang tot het volledig overkapt terras, die over de algehele breedte van het huis strekt. Tussen de slaapkamerdeuren ligt de toegang tot de badkamer met ligbad, vaste wastafel en toilet. De ruimte is rondom betegeld. Hiernaast ligt de trap, die ons naar de bovenverdieping leidt, die over het algehele oppervlak van een galerij bedekt wordt.
De eerste verdieping wordt volledig van de galerij bedekt. Over de volledige breedte van het huis staan wij hier boven de woonkamer, beveiligd door een massieve leuning wordt beveiligd heeft wij hier een afzonderlijk, maar niet gesloten deel van de het woonbereik, waarin een comfortabele zithoek, een huisbibliotheek, een kantoortje of vele andere dingen meer kunnen worden gecreŽerd. De speciale, open dakconstructie over de woonkamer zet zich boven de galerij verder voort.
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.