Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Dit type vertegenwoordigt de familie van de traditionele boerenwoningen in ons programma. Dit is de typische vorm van de oude boerderijen in het zuiden van TransdanubiŽ. Zoals gebruikelijk bij boerenhuizen vinden wij hier een lang huis met een doorgaande veranda op slechts één verdieping. Dit huis is goed geschikt als vakantiehuis of ook als seniorenwoning voor twee met een woonoppervlak van ongeveer 46 m≤.
Over de veranda, die zich over de volledige lengte van het huis strekt, gaan wij het huis door voordeur binnen. Wij staan nu in de hal en gaan naar rechts de woonkamer in. Direct zien wij aan voorzijde de klassieke tegelkachel, dat het volledige huis gemakkelijke van warmte kan voorzien. Achter de tegelkachel vinden wij de open keuken met eethoek. Van de woonkamer kunnen wij ook het op terras gaan, gelegen vóór de korte kant van het huis. Dit wordt omringd door een houten omheining. Wij gaan door de woonkamer terug in de hal. Tegenliggend zien wij de massief houten deur van de slaapkamer. Tussen de woonkamer en de slaapkamer vind wij uiteindelijk de badkamer, volledig ingericht met ligbadkamer, WC, vaste wastafel en een wasmachineaansluiting.
De bovenverdieping kan zo aangelegd worden dat het dak zonder problemen meteen of later voor woondoeleinden ingericht kan worden. 
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.