Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Dit type is het enige huis met meerdere woningen in ons programma. In hier voor ons liggende ontwerp zijn vier royale woningen ingepland (iedere woning heet ongeveer een vloeroppervlak resp. 65 m≤ en 80 m≤ m≤), aanpassingen zijn natuurlijk mogelijk. Met zuilen, verandaīs, loggiaīs en grootschalig gebruik van zowel wit gelasuurd hout als ook natuurlijke steen past het gebouw opmerkelijk in het landschap. Dit object is bijzonder geschikt voor eigenaargemeenschappen of investeerders.Omdat alle woningen dezelfde indeling hebben zullen wij slechts één bezoeken. De afwijkingen worden uitdrukkelijk vermeld.
Da alle Wohnungen dieselbe Raumeinteilung haben werden wir nur eine besichtigen. Abweichungen sind ausdrücklich erwähnt.
Door een van togen omlijste entrée bereiken wij het traphuis. Boven het entrée bevinden zich twee loggia's. Door de woningdeur - natuurlijk zoals alle ramen en deuren in massief timmermanswerk uitgevoerd - wij gaan de gang in. Aan de ene kant vinden wij de twee slaapkamers, op andere eerst de deur naar de badkamer, daarachter een ingang van de keuken. Het bad is volledig ingericht met een vaste wastafel, WC, douche en ook een ligbadkamer. De muren zijn 2,10 m hoog betegeld. Wij volgen de gang tot aan het eind, waar hij onder een toog de woonkamer in mondt. Aan de ene kant van de toog sluit een tegelkachel aan. Als wij rond dit gaan, dan bereiken wij de open eetkamer met een open toog naar de keuken. Hierin zijn alle bedenkbare aansluitingen aanwezig en geven u de kans een van alle moderne gemakken voorziene keuken te plaatsen. Wij gaan door keukendeur opnieuw de gang op en verder terug in de woonkamer. Als wij ons hier nu van tegelkachel afkeren, dan komen wij aan de zithoek met uitgang naar de veranda. De veranda is volledig overkapt en door een houten hek gesloten. De lengte gaat van de hoogte van het traphuis, waar de woningen een verdieping aan elkaar grenzen, tot aan de hoek van het huis. In de bovenverdieping is er een balkon in breedte van de woonkamer in plaats van de veranda.
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.