Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Dit ontwerp beschrijft een villa met moderne flair en landelijke charme. Het royale wonen op één niveau met ruim 165 m≤ oppervlak, dat met exclusieve materialen wordt aangekleed en uniek ingebed in de natuur door de open zichtassen, die de overgangen tussen het huis, verscheidene terrassen en tuin optisch opheffen. Dit concept spreekt veeleisende eigenaren aan, die het leven in een absoluut ongebruikelijke omgeving voor zich willen realiseren.
Laat ons over de ingang naar het huis gaan. Wij zien op de linkerzijde de poort van de volledig geÔntegreerde garage in de gevel van het optisch gescheiden ingangsbereik, die met natuurlijke steen volledig bekleed is. Wij nemen rechts de voordeur. Wij zijn nu in de hal met het garderobehoek. Aan het eind van de gang gaan wij door een massieve houtdeur met lijstwerk de woonbereik binnen. De woonbereik is van buitengewone opzet en kan alle gebeurtenissen van het dagelijkse leven in verschillende bereiken in zich opnemen. Tegenover de ingangsdeur zien wij de tegelkachel, die de woonkamer zowel overheerst als schikt. Draaien wij naar de linkerzijde dan komen wij aan de garage, berging en gasten WC. Echter kiezen wij daarvoor naar rechts te gaan komen wij aan het rustbereik met een rij van drie slaapkamers. Elk van de slaapkamers heeft een eigen erker naar de veranda, die vóór het huis ligt. Tegenover de ingangen naar de slaapkamers staat een ramenwand met zicht op het grote terras. Deze scheiding van het buitenbereik geeft aan de woonkamer een driehoekige vorm. Gaan wij door de woonkamer terug om ons de achterkant van het huis te bezichtigen. Tegenover de tegelkachel is de deur van de badkamer. Ook is dit van luxueuze opzet met vaste wastafel, WC en een hoekligbad, echter bestaat hier de mogelijkheid in plaats van een ligbadkamer ook een whirlpool neer te zetten. Naast het badkamer gaat een deur naar het tweede terras af, dat eveneens overkapt is. Als wij echter binnen het huis blijven bereiken wij door twee togen keuken en eethoek. De grote keuken biedt zelfs genoeg ruimte voor een U-vormige keukenopstelling met een afzonderlijk kokeiland. Hier blijven geen wensen open
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.