Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
Prijsindicatie per 01-02-2019 voor de bouwplanning en de pure bouwkosten. Deze prijzen zijn volledig, dit betekent voor de eerste prijs de casco, bij de tweede prijs is de volledige sleutelklare bouw aangegeven. Het zijn geen prijzen die per fase opgeteld dienen te worden, allebei zijn eindprijzen! Tegenover vele andere prijsopgaven zijn deze prijzen inclusief fundering en bodemplaat (de berekening is gebaseerd op een even grondstuk zonder grondwater in het bereik van de fundering) en is uiteraard inclusief 5% ÁFA (Hongaarse BTW). De berekening is gebaseerd op de standaard bouwbeschrijving als volledige nieuwbouw. Bouw van een gesloten casco en alle andere bijzonere wensen zijn altijd realiseerbaar, de daarbijbehorende meer- en minderkosten worden verrekend. U heeft slechts een aan de voorzieningen aangesloten bouwperceel nodig.
De prijsindicatie bevat niet de meubels, voertuigen, tuinaanleg, terrasinrichting of andere decoratie.
 
Bouwkosten casco vanaf
11.650.831 HUF
Bouwkosten sleutelklaar vanaf

16.644.045 HUF

 
 

 

Opmerking : De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 
venster sluiten
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.