Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Dit ontwerp beschrijft een vakantiehuis voor vier tot zes personen in de landelijk Hongaarse stijl. Het leven centreert zich evengoed in de woonkamer met open keuken en de rondom de woonkamer aanwezige buiten bereiken.
Voor het huis vinden wij een terras, waar zich ook de hoofdingang naar het huis bevindt. Men loopt de royale woonhal binnen, die als doorzonwoonkamer op de rechter helft van het gebouw is geconcipieerd. In het vooraanliggende gedeelte is een gezellige tegelkachel in de muur geÔntegreerd. Achter in de kamer vinden wij, optisch door een eetbar gescheiden de in de woonkamer geÔntegreerde opeen keuken. Ook van hier uit kan men de tuin bereiken. In het middendeel van de woonkamer gaat een kleine open gang af. Rechtdoor en links vinden wij de twee slaapkamers van het huis. Op de rechterkant bevindt zich de badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.