Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Het huis is in L-vorm gepland met een terras tussen de vleugels van het gebouw. Het op de meeste vlakken met slechts 28į hellende dak ondersteunt het bungalowkarakter, waarbij het opgezette dakkapel boven de woonkamer met een driehoekraam boven de terrasdeuren en gebruik van een aantal togen binnen en buiten zeer nauw aan moderne en klassieke Hongaarse elementen aansluit.
De woonkamer is als centrale woonhal uitgevoerd en krijgt een bijzonder royaal karakter door de zicht tot aan het dak vrij te geven. De woonkamer ligt in de hoek van de twee vleugels en geeft toegang tot het terras. In de woonkamer is een klassieke tegelkachel aanwezig. Aan de ene kant ligt de van de woonkamer toegankelijke leefkeuken, bij de eetkoek een groot raam, een kleiner raam bij het keukenblok. Dichtbij de voordeur bevinden zich de twee gastenkamers en het bij deze kwaliteit en grootte van gebouwen gebruikelijke gastentoilet is door toevoeging van een douche als badkamer voor deze twee ruimtes bruikbaar. Gezien de ligging vooraan kunnen de gasten redelijk onafhankelijk van de eigenaren verblijven.De drie slaapkamers van het eigenarengezin zijn in het andere gedeelte van het gebouw gepland. Een van de slaapkamers is voorzien van een Amerikaanse kleedkast. In de zuidvleugel is ook de hoofdbadkamer gepland. Het algehele huis is doorgaand betegeld en de met uitzondering van de slaap- en badkamers van een volledig open opzet, die verbindingen door houten togen creŽert en van alle kanten lichtdoorlatend is.
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.