Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             
       
Dit huis is gepland als kleine vakantie of weekendhuis. Klein maar fijn is hier het devies; want wij hebben hier op kosten maar niet op design bezuinigd, het is een mooi en modern gebouw met gelijkenissen aan regionale architectuur, die elke verspilling van plaats voorkomt.
Door een kleine entrée gaan wij het huis binnen. Wij zijn in de garderobehoek. Vóór ons ligt de badkamer met vaste wastafel, WC en douche. Als wij van de ingang gezien naar rechts gaan, dan bereiken wij het woon- en slaapkamer. Centraal staat de tegelkachel, die in Hongarije en ook in dit huis bijna onvermijdelijk is. Daardoor zijn de woonbereik en de open keuken met aansluitende eetplaats gescheiden. De open keuken biedt niet slechts - zoals gebruikelijk in weekendhuizen - plaats aan een pantrykeuken, maar u kunt hier ook een standaard keukenblok kwijt. De doordachte verdeling van de ramen geeft u de keuze of u een zitgroep met slaapgelegenheid of een aanbouwwand met geÔntegreerd klapbed wenst. Op de achterkant van het huis, die van rijkelijk ramen is voorzien biedt het zich aan in de tuin een terras aan te laten sluiten.
Een latere uitbreiding op zij is als mogelijkheid al in deze planning inbegrepen, ook behoord twee-onder-een-kap constructie tot de opties.
Gelieve nooit vergeten: alle ontwerpen zijn uitsluitend suggesties, uw huis wordt volgens uw eigen wensen en ideeŽn individueel gepland en gebouwd.
Bekijk alle gevelaanzichten, plattengronden en doorsneden van het huis, lees alles over uitvoering en prijzen
 
             
tekeningen   bouwbeschrijving   prijzen   bouwgrondstukken
       
     
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.