Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                

selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
       
Het zuidwesten van Hongarije, waar ons bedrijf is gezeteld, is niet alleen bepaald door de schitterende natuur, maar ook door enkele typische bouwstijlen, die zich uitstekend in de streek inpassen. De "gegevens" van de streek en zijn dorpen hebben wij geadapteerd en sommige van de mooiste en meest typerende elementen in onze nieuwbouw ontwerpen geÔntegreerd. Zo vindt u naast vele bogen rondom het terras, bij ramen, deuren of tussenmuren het in het oog vallende gebruik van hout, of het nu de inrichting binnen betreft of de constructie buiten. Evengoed wordt de regionaal beschikbare natuursteen verbouwd. Naast de optische schoonheid beweegt ons de inzet van natuurlijke en gezonde bouwstoffen.
De mens staat centraal, bij de bouw van een huis duidelijk meer dan elders. Wij maken van uw dromen realiteit.
Wij zijn van mening dat een nieuw huis zich zo ver mogelijk aan zijn natuurlijke omgeving aan hort te passen. Omdat de bebouwing in de dorpen de herhaling van stijlelementen ten spijt heel veelvoudig is zal nooit de indruk van rijtjeshuizen ontstaan. Iedereen heeft de mogelijkheid zijn eigen wensen te realiseren. De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid de eigen smaak in te brengen. Een welstandscommissie die de smaak voorschrijft bestaat helemaal niet en de overheid werkt bij het verlenen van vergunningen regelmatig goed mee.
Individualisme en integratie, twee op zich tegenstrijdige begrippen, worden zo harmonisch met elkaar gecombineerd.
Onze nieuwbouwontwerpen zijn uiteraard slechts voorstellen om u vertrouwd te maken met de mogelijkheden die de verschillende segmenten qua prijs en grootte bieden. Iedere nieuwbouw ketst het karakter en de ziel van zijn bouwheer weer - en dat bent u. Uw wensen, ideeŽn en dromen worden door ons van begin af in planning geÔntegreerd. U deelt ons uw wensen mee en wij bekijken of en hoe uw wensen realiseerbaar zijn. Wij begeleiden u van de bezichtiging van bouwgronden tot aan de sleuteloverdracht en vervolgens uw eigen wensen ook in de daarop volgende toekomst. Wij willen graag uw betrouwbare partner zijn in alle belangen van uw nieuw domicilie. Als wij een van uw vragen niet direct kunnen beantwoorden zullen wij uw vraag rechercheren.
Enkele woorden omtrent de techniek: wij bouwen met gerenommeerde Hongaarse bouwondernemingen volgens Duitse normen. De door ons gebruikte materialen representeren de actuele stand van de techniek. Alle door ons opgegeven prijzen zijn all inclusive die alle aanvallenden kosten afdekken. Verdere details kunt u in onze toelichting bij de prijslijsten nalezen. De informatiedossiers van onze nieuwbouwontwerpen kunt u inzien door op de tekening van het huis van uw keuze te klikken.
 
 
   
  

  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar vooral als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.